Badkamer of keuken: een gietvloer is meestal een juiste keuze

Bij een mooie kamer hoort een mooie vloer. De vloer moet passen bij de uitstraling van de kamer en moet bovendien lang houdbaar zijn. Gietvloeren zijn bij uitstek vloeren die in iedere ruimte goed tot zijn recht komt. Gietvloeren worden in allerlei soorten en maten gegoten en u kunt zelf de (combinatie van) kleuren kiezen. Hierdoor maakt het niet uit of u de vloer in de huiskamer, keuken of badkamer aanlegt. Gietvloer Dordrecht zou u hier ook bij kunnen helpen. Door zijn hoge kwaliteit is de gietvloer bestand tegen alle omstandigheden die heersen in betreffende ruimtes.

Vocht krijgt geen kans in uw badkamer

Een gietvloer is naadvrij en gemaakt van materiaal dat de vloer robuust en stevig maakt. Alle vormen van beschadigingen zijn vrijwel uitgesloten. De kans op scheuren, gaten, slijtage, vocht en andere beschadigingen is nihil. Dit is zeker bij het aanleggen van de vloer in de badkamer zeer gewenst. Een dergelijke verbouwing kost veel tijd en het is dan ook wenselijk dat de vloer het lang volhoudt.

Het feit dat de vloer vochtwerend is, maakt hem bij uitstek geschikt voor de badkamer. Het vocht trekt niet in de vloer en de vloer is zeer makkelijk schoon te maken. Dit voorkomt schimmelvorming en is goed voor de hygiëne.

Praktische voordelen van een gietvloer in de keuken

In de keuken bent u constant met pannen en voedsel in de weer. Het is dan ook moeilijk te voorkomen dat er etensresten op de vloer belanden. Wanneer deze resten op een gietvloer belanden, is het uitgesloten dat er vlekken in de vloer trekken. U bespaart veel tijd, omdat het schoonmaken van uw keuken zo gepiept is. Een vloer van een specialist zoals Gietvloer Breda is zo weer schoon te krijgen!