Beton gietvloer voordelen

Bent u ook zo gecharmeerd van de beton gietvloer? De betonlook en ook gietvloeren zijn steeds populairder, maar gecombineerd komt het nog nauwelijks voor. Toch ziet er het super uit en zitten er een aantal interessante voordelen aan de beton gietvloer. In dit artikel sommen we deze graag voor u op.

Voordelen beton(look) gietvloer

Kiest u voor een betonlook of beton? Over het algemeen lijkt de betonlook aantrekkelijker. Warmte kunt u met een gebruikelijke gietvloer eenvoudiger vasthouden en ook vocht krijgt minder kans. Op een betonlook gietvloer wordt namelijk een vochtwerend middel aangebracht.

De betonlook gietvloer lijkt op beton en is het niet. Een gietvloer oogt nog strakker en brengt rust in een ruimte. Tegelijk profiteert u van de positieve eigenschappen van dit mooie materiaal. De zachte grijstinten passen bij tal van soorten meubilair en brengen een prettige sfeer naar uw woning. Beton voelt in de winter vaak koud aan, bij een gietvloer heeft u hier geen last van. Tevens is het vrij eenvoudig om vloerverwarming onder een gietvloer aan te leggen, bij een vloer van beton is dit een stuk lastiger.

Beton gietvloer kopen

Wilt u een beton gietvloer kopen? Vraag dan offertes aan bij een specialist in de buurt. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en direct beslissen welke leverancier het best bij u past.

Vaak wordt gekozen voor een specialist die in het geheel ontzorgt. Zo weet u zeker dat de ondergrond op het materiaal wordt afgestemd en het eindresultaat een gladde beton gietvloer is.