De ondergrond

Bij het berekenen van de gietvloer prijs is het formaat van de ruimte niet het enige waar rekening mee gehouden moet worden. Het soort ondergrond waar de gietvloer op komt en de staat van de ondergrond zijn belangrijke aspecten. Als uw ondergrond nog behandeld moet worden, rekenen bedrijven hier vaak nog extra kosten voor.

Betonlook vloeren

Een cementgebonden naadloze gietvloer met een creatieve uitstraling van beton en maar dan zonder voegen en naden. De gietvloer is toepasbaar in ieder interieur van minimalisme tot klassiek en van strak tot industrieel. Door toepassing van natuurlijke materialen heeft de gietvloer een warm, wild, industrieel en zeer levendig betonuiterlijk.

Kies voor woonbeton

De woonbeton vloer is toepasbaar in ieder vertrek van een woonhuis maar wordt ook regelmatig toegepast in winkels en showrooms. Een gietvloer is wel gevoelig voor krassen wat uiteraard wel afhankelijk is van de gebruiksintensiteit. De gietvloer wordt naadloos gelegd en is in een vele standaardkleuren leverbaar van rood tot geel en van strak tot sfeervol. De vloer is fijn om op te lopen en heeft een warm, stijlvol en wild natuurlijk karakter.

 

Kijk ook eens bij Gietvloer Antwerpen voor meer info!

Maak jouw eigen website met JouwWeb