Een boomstamtafel op maat

Een nieuwe eettafel kopen kan best een uitdaging zijn. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je het blad niet mooi vindt, of de poten? Of dat het formaat niet past in je woning? Dan kun je denken aan maatwerk. Kies je voor een houten boomstamtafel op maat, dan ben je verzekerd van een eettafel die jaren, zelfs generaties, mee gaat.

De eisen aan een eettafel

Bij het kopen van een nieuwe eettafel zijn er zo veel eisen om rekening mee te houden. Ten eerste de praktische zaken zoals het formaat en onderhoud. Waar wil je de eettafel neerzetten en hoe ga je 'm gebruiken? Daarnaast speelt natuurlijk ook de uitstraling mee. De tafel moet passen in je interieur. Zeker bij houten tafels kan dat even zoeken zijn, omdat houtkleuren nogal verschillen. En welk onderstel vind je nu het mooist?

Een maatwerk eettafel is dus zo gek nog niet, want dan weet je zeker dat je echt plezier gaat hebben van je aankoop.

Boomstamtafel op maat laten maken

Een eettafel op maat laten maken gaat het gemakkelijkst met eiken tafels. Je kunt dan kiezen uit het hout, de afwerking en het onderstel. En natuurlijk de grootte en hoogte. Een eiken houten tafel is prachtig en ook boomstamtafels worden steeds populairder.

 

Een boomstamtafel is een houten tafel met boomstam zijkanten. De planken die gebruikt worden voor de buitenzijde van de tafel worden ontdaan van de schors, maar verder niet bewerkt. Dit heeft een spectaculair effect, de tafel lijkt recht uit de natuur te komen.

Boomstamtafel op de zaak

Zo'n boomstamtafel is een ideale eettafel, maar kun je ook prima gebruiken als vergadertafel of bureau op de zaak. Het warme hout is een welkome afwisseling in kille kantoorruimtes. Ook dan is het ideaal als je een boomstamtafel op maat kunt laten maken. Zo weet je zeker dat je bureau ook daadwerkelijk in je kantoor past. Of dat er genoeg mensen aan de vergadertafel kunnen zitten.