Duurzaam en comfortabel

Epoxy coatingvloeren kennen een hoge mate van duurzaamheid. De levensduur ligt al snel op tientallen jaren. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat de vloer snel beschadigd. Zelfs bij zware belasting van de vloer is dit niet aan de order. Verder bieden woonbeton vloeren veel comfort. U kunt er prettig overheen lopen, zelfs als u geen schoenen aan heeft.

Professionele uitstraling

Een woonbeton vloer is perfect geschikt voor autogarages, showrooms, winkels en kantoorpanden. Klanten en bezoekers die bij u langskomen zullen direct zien dat u een bijzondere vloer heeft. Wist u dat het mogelijk is om verschillende kleuren in elkaar te laten verlopen? Zo kunt u op een leuke manier aangeven dat er sprake is van een nieuwe ruimte bijvoorbeeld. Het is zelfs mogelijk om uw logo of een slogan aan te laten brengen in de vloer. Kortom, de mogelijkheden met epoxy coating zijn onbeperkt!

Vloercoating kan ook

Hoewel de beste vloeren meestal wat duurder zijn, is er ook de vloercoating optie. Dit is in principe een dunne gietvloer en is daardoor ook een stuk goedkoper. Omdat er minder materiaal wordt gebruik is de vloer dunner en gaat daardoor wel wat minder lang mee. Desalniettemin is het een perfecte oplossing voor woonkamers waar je een schone vloer met weinig onderhoud nodig hebt.