Heb je onlangs een huis gekocht en ben je niet helemaal tevreden over het huidige interieur

van de woning? Kies dan voor meubels die zijn gemaakt op basis van jouw wensen en behoeften. Meubelmakerij Anselm Oome geeft in dit artikel inzicht hoe dit proces in zijn werk gaat.

Eerste kennismaking met de meubelmaker

Gedurende de eerste kennismaking met de meubelmaker kunnen de eerste wensen op tafel worden gelegd. Dan kan de meubelmaker een schets van de meubels maken. Het kan tevens ook geen kwaad om de meubelmaker op locatie uit te nodigen. De meubelmaker heeft dan ook een beeld de beschikbare ruimte. Dan kan vervolgens de meubels op maat worden getekend en een bijpassende offerte worden opgesteld.

Maken en plaatsing van de meubels

Wanneer de meubelmaker een duidelijke tekening heeft kunnen maken van de maatwerk meubels hoeft er alleen nog maar een akkoord gegeven te worden. Let wel op dat na een akkoord de opdracht niet kan worden ingetrokken. Door het maatwerk zijn de meubels volledig gepersonaliseerd op basis van de vastgestelde voorkeuren. Wanneer er akkoord is gegeven gaat de meubelmaker aan de slag. Het is vervolgens mogelijk om de meubels zelf af te komen halen of door de meubelmaker te laten bezorgen. Bij een bezorging kan de meubelmaker vervolgens ook de meubels direct in de woning plaatsen.

Maatwerk meubels op kantoor

Niet alleen voor thuis zijn er maatwerk meubels mogelijk, maar ook voor op kantoor. Vind je dat een bureau van jouw personeel aan bepaalde voorwaarden moet voldoen? Dan kun je er ook voor kiezen om de bureaus op maat te laten maken. Immers is het voor het personeel ook prettig om aan een goed bureau te kunnen werken. Dit komt namelijk altijd ten goede aan de productiviteit van je werknemers.

Meer interieurtips?

Ben je op zoek naar meerdere manieren hoe je het interieur van je woning of jouw kantoor te verbeteren. Het kan nooit kwaad om op zoek te gaan naar expertise in de vorm van een persoon of in de vorm van een interieurblog.

Maak jouw eigen website met JouwWeb