Gezelligheid creëren in je huis

Steeds vaker hoor je om je heen dat mensen bewuster omgaan met het milieu en duurzame producten in huis willen hebben staan. Mensen kopen steeds vaker producten van gerecycled materiaal. Het gaat verder dan een tweedehands kastje die je ergens op een vlooienmarkt op de kop hebt getikt. Mensen vinden die vintage look mooi en willen hun steentje bijdragen aan het milieu. Ze gaan op zoek naar dat ene meubel wat niet alleen mooi is, maar ook iets unieks heeft! Een meubel dat een verhaal verteld!

Gerecyclede meubels

De bedrijven om ons heen spelen hier goed op in en het aanbod van gerecycled materiaal wordt steeds groter. Al eens nagedacht over het feit dat je nu ook je inrichting met gerecycled materiaal kunt voorzien? Steeds meer meubelzaken richten zich hierop. Gerecyclede meubels zijn niet alleen goed voor het milieu, het geeft je interieur net dat beetje extra. Meubels die niet als massaproductie worden gemaakt, maar er maar eentje van is. Of op zoek naar iets speciaals? Laat een meubel voor je op maat maken van gerecycled materiaal.

Maak het af met kussens

De juiste meubels gevonden om je huis mee in te richten? Dan is het nu tijd voor de finishing touch. De aankleding van bijvoorbeeld je bank. Maak je bank eigen door een aantal kussens te plaatsen. Wil je de lijn doortrekken in het gerecyclede materiaal? Dan kun je kiezen voor een kelim kussen. Dit zijn handgeweven kussen gemaakt van 100% schapenwol. Het zijn authentieke kussens. Het bijzondere aan deze kussens is dat er geen voor of achterkant bestaat. Door de speciale kelimweef techniek heb je geen voor of achterkant. Beide zijdes zijn namelijk exact hetzelfde. Nooit meer een kussen binnenste buiten. Geen enkel kussen is hetzelfde omdat het met de hand gemaakt is, daarom is elk kussen uniek!