Ben je jouw huissleutel alweer kwijt? Er zijn veel mensen die haast 2 tot 3 keer per jaar de huissleutel of autosleutel kwijtraken. Dit is absoluut niet normaal en ook niet prettig. Wanneer je je sleutel vaak kwijtraakt heb je intussen al een vaste slotenmaker die je belt om je te verlossen. Ben je iemand die de sleutels vaak verliest? Hier zijn er enkele tips van de slotenmaker, om de sleutels niet snel te verliezen.

Hoe vaak moet je een slotenmaker inschakelen?

Wanneer het leven hectisch wordt, zullen er momenten zijn dat je misschien een slotenmaker moet inhuren. De gemiddelde persoon besteedt 2,5 dagen aan het zoeken naar verloren items en een van de meest voorkomende items zijn de sleutels van hun huis of kantoor. Het ligt aan jou hoe vaak je een slotenmaker nodig hebt. De slotenmaker staat 24/7 voor je klaar, om je te helpen.

Tips om de sleutels niet te verliezen

Blijf georganiseerd

Rommel is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen dingen verliezen of problemen hebben met het vinden van items. Als je alles in de ruimte houdt waar het hoort en er altijd voor zorgt dat je het goed opbergt wanneer het niet in gebruik is, hoef je je nooit zorgen te maken over het misplaatsen van iets in je huis. Als je niet thuis bent, is het nog steeds belangrijk om een plek te hebben waar je jouw spullen zoals sleutels kunt plaatsen om te voorkomen dat je ze kwijtraakt. Leg ze regelmatig in een tas, zak of draagriem om ervoor te zorgen dat je ze niet verliest.

Maak reservesleutels

Als je snel je sleutels verliest, denk dan goed na en kopieer een paar sleutels. Het kan geen kwaad om wat extra sets te hebben, alleen in geval van nood. Je kunt er ook voor kiezen om een van deze kopieën te geven aan een persoon die je vertrouwt, zoals een buur, echtgenoot of goede vriend.

Draag kleding met veilige zakken

Damesbroeken hebben meestal helemaal geen zakken of belachelijk kleine zakken, waardoor het moeilijk kan zijn om belangrijke voorwerpen zoals sleutels te dragen. Met zulke kleine zakken, vergroot je echter de kans dat ze uit jouw zakken vallen. Wanneer je de sleutels ook in de hand houdt zal je ze neerzetten en vervolgens vergeten ze weer op te pakken. Je kunt overwegen kleding aan je kledingkast toe te voegen met zakken die niet alleen groter zijn, maar ook veiliger. Je zou zelfs een heuptasje kunnen gebruiken. 

Koop een Bluetooth sleutelvinder

Het vinden van verloren voorwerpen is vereenvoudigd door technologie, dus je zou moeten overwegen daar gebruik van te maken. Er is een gps-sleutelzoeker die beschikbaar is om je te helpen jouw verloren sleutels en telefoons te vinden. De gps-sleutelzoeker kun je gebruiken om alles in huis of op kantoor te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is het aan het object te bevestigen. Het grootste doel van de sleutelvinder is ontworpen om een beltoon te laten klinken als je dichtbij bent, zodat je het object gemakkelijk kunt vinden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb